Interieurbouw

Of het nu gaat om de interieurbouw van een particuliere woning, een winkel of een bedrijfsruimte, met uw interieur onderscheidt u zich van anderen. Een goed interieur straalt klasse, kwaliteit of een uitgesproken smaak uit.

Brewi kan u helpen en adviseren bij het maken van keuzes m.b.t. uw interieur, zowel voor particulier als zakelijk. Wij hebben kennis van Arbo technische eisen, looproutes in winkels enz. en bieden een prima prijs / kwaliteitsverhouding. Onze jarenlange ervaring staat garant voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie op het gebied van ontwerp en materiaalgebruik. Van keukens, badkamers, maatwerk interieurs, verbouwingen en totaalconcepten, Brewi levert het!

Particulier

Uw interieur is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Bij Brewi begrijpen we dat. Een mooi interieur hoort een uniek interieur te zijn. Uw huis moet een thuis zijn. Daarom denken wij uitgebreid met u mee en voorzien we u waar nodig van advies.

Zakelijk

Een goede inrichting is onmisbaar voor elk bedrijf. Het is uw visitekaartje; een essentieel onderdeel van de indruk die uw bedrijf maakt op de buitenwereld. Wij helpen u graag bij het creëren van de perfecte uitstraling en werkomgeving, ook als het gaat om Retail-interieurs.

Interieurbouw