Over ons

Waarom voor Brewi kiezen?

Omdat de omgeving waarin u zich bevindt invloed heeft op uw gevoel en wij geloven dat mensen zich beter voelen en ook zullen presteren in een interieur wat in balans is. Daardoor krijgen mensen meer persoonlijk woon-, werk en verblijfsplezier.

Hoe kunnen wij dat realiseren?

Met een goed doordacht plan en een perfect functionerend en afgebouwd interieur kunnen wij mensen en bedrijven helpen om het maximale woongenot of werkplezier te creëren, of uw (bedrijfs) identiteit te versterken.

Hoe onderscheiden wij ons?

Brewi maakt innovatief maatwerk meubelen en ons team bestaat uit vakbekwame interieurbouwers. Wij maken voor u een passend interieur op maat.

brewi Floris Uijen

Wie zijn wij?

Brewi is opgericht in 2004 en heeft in de afgelopen jaren een flinke groei ondergaan. Met intussen ruim 25 jaar ervaring in het vak heeft Floris Uijen het bedrijf opgezet tot een hedendaags bedrijf wat gespecialiseerd is op het gebied van interieurbouw, keukens, kasten op maat, kantoorwerkplekken en praktische ruimteoplossingen. Maar ook voor andere interieurvragen kunt u bij Brewi terecht. De productie van de producten vindt plaats in onze eigen, goed uitgeruste werkplaats in Beers. Hier wordt met veel vakmanschap, uiterste precisie en liefde voor het vak aan uw interieur gewerkt. Mocht u niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Brewi maakt het zoals u het wenst.

 Floris Uijen Brewi

Ambachtelijk vakwerk
Nadat we samen hebben bepaald hoe het interieur exact gaat worden, kunnen onze ervaren vakmensen aan de slag. Interieurbouw is een ambachtelijk vak, waar nog steeds veel handwerk aan te pas komt. Een vak dat we bij Brewi met veel liefde uitoefenen.

official_logo_brewi_rgb_transparent